Psychological counselor - Artist - Coach

Calendarul Lunii –

Cum să folosim magnetismul lunar.
Ați observat că uneori când ne tundem sau aranjăm părul efectele nu sunt de fiecare dată la fel? La fel și când ne radem sau epilăm părul inutil, efectul pare a fi diferit de fiecare dată.
Ați observat că uneori rufele se spală mai ușor decât în alte dăți?
V-ați acordat timp să observați influența Lunii asupra oceanelor și mărilor și că magnetismul ei produce fenomenul cunoscut drept maree?
Ei bine, așa cum Luna influențează apa de pe întreaga planetă la fel influențează și lichidele din corpul nostru..doar știm că avem în corp cca 70+80% apă. Astfel de explică de ce la momentul de Luna Plină fiecare persoană se simte plină de energie în o anumită direcție sau chiar agitată atunci cand există traume neprocesate.
Acest tip de calendar evidențiază o parte din efectele pe care Luna le produce asupra corpului uman și cum putem beneficia de aceste efecte. De asemenea instruiește despre momentele de Luna Plină și Luna Nouă precum și toate fazele Lunii, care sunt un fenomen natural dar cu efecte asupra corpului și comportamentului uman.
Cunoscând cum funcționeaza natura în jurul nostru, putem înțelege cum să beneficiem de aceste fluxuri de magnetism care ne influențează viața fie că suntem sau nu conștienți de asta.

Calendarul Lunii ne ajută să folosim în mod util magnetismul satelitului natural al Pământului, Luna.

Coperta:

Pachetul ´´Calendarul Lunii´ contine:

Format tiparit calendar A4 + Format electronic + Informatii/Consultanta/Seminare pe grup Telegram = 22 Euro/buc/an (+ 3,70 € transport spre Romania din Germania). Calendarul este calculat dupa fusul orar al Romaniei.

Fila interior, exemplu:

Contact pe Facebook – Calendarul Lunii

Comenzi calendare la: contact@soareseverina.com , severina.soare@gmail.com.

Grup Telegram : https://t.me/calendarullunii2024

*Informațiile din acest calendar au drept scop de informare și sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale și nu diagnosticului, tratării sau vindecarii unor situații patologice.