Proiect Social 1

Sunt un vizionar și m-am gândit mereu cum putem îmbunătăți și înfrumuseța această lume. Acest proiect este unul dintre ele.
Dar o singură floare nu poate face primavara, așa că te invit să te alături..

Centru de Art-terapie și Activități Sociale

Artiștii sunt creatorii mediului, talentul lor înfrumusețează mediul. Pentru a-și crea talentul înnăscut și pentru a-l oferi lumii, au nevoie de un mediu adecvat, fără a se ocupa de preocupări sociale care le pot altera talentul. Adunându-i într-un cadru potrivit, își pot debloca talentul pentru a înfrumuseța și a perfecționa constant locul și planeta.

Majoritatea locațiilor urbane nu dispun de un centru de terapie prin artă și natură unde cei afectați de stresul vieții de zi cu zi să își poată vindeca sufletele rănite în lupta lor cu viața, folosind diverse metode de artă, de la pictură la teatru, la muzică, dans, modelaj ceramic, etc.

Imaginea de mai sus face parte dintr-o imagine mai mare care își propune să fie un centru de arte intercultural în care oamenii interesați de diverse arte se pot întâlni și, eventual, să trăiască. Caut oameni cu o viziune similară pentru a forma o echipă și a proiecta/gestiona acest proiect împreună, precum și investitori care ne pot sprijini cu propria lor echipă de specialiști în marketing și investiții.

Multe proiecte vizează modernizarea tehnologică a orașelor, dar puține prețuiesc arta și natura și le încorporează în activități care produc bunăstarea umană esențială pentru o viață mulțumitoare. Nu putem trăi în echilibru fără natură, iar artiștii talentați pot fi arhitecții mediului, restul profitând la maximum de interacțiunea om-natură.

Pentru a putea realiza acest proiect este nevoie de o locatie în natură, departe de mediul urban. Precum în imaginea care servește drept model, situl poate avea mai multe clădiri dispuse în cerc în centru, necesare desfășurării activităților creative și administrării acestui centru de creativitate și ajutorare. În jurul acestor clădiri poate exista un cerc (sau încă 2) de alte clădiri care vor deveni locuințe pentru cei care doresc să gestioneze proiectul, dar și cazare temporară pentru vizitatori/turiști. Grupul de clădiri va avea mult spațiu între clădirile pline de natură bogată, așa că spațiul trebuie să fie mare.

Se știe deja că arta, munca cu arta, natura, activitățile de agrement în natură sunt o parte importantă a menținerii stării de bine, dar mai ales în procesul de vindecare a persoanelor afectate de diverse dezechilibre. Astfel, acest centru poate găzdui atât simpli turiști interesați de specificul centrului, artiști care vor să lucreze cu elementele pământului cât și pe cei cărora le este recomandat din punct de vedere terapeutic.

Turiștii care vor să viziteze centrul sau să rămână acolo temporar o vor face pentru că arhitectura proiectului va fi spectaculoasă, pentru că ceea ce văd este unic în lume, locul fiind adecvat și pentru scriitorii care au nevoie de liniște sau pentru cei care doar pur și simplu adoră liniștea și frumustețea naturii. Combinația specială de plante, copaci, culori, flori va face parcurile și grădinile unice. Modul artistic în care este creată structura și arhitectura poate atrage mulți vizitatori, turismul fiind una dintre componentele care fac ca acest proiect să se autosusțină.

Bine organizat și gestionat, cu personal atent selectat, acest centru este capabil să se întrețină singur prin activitățile pe care le desfășoară. Enumerez câteva componente din autonomia acestui centru, dar și profitabile:
-Centrul de Artă Terapie și Activități Sociale devine furnizor internațional al operelor de artă pe care le produce, al produselor artistice realizate manual (tablouri, țesături, sculpturi, țesături și produse naturale realizate din plante locale etc.).

Centrul de Art+terapie și Activități Sociale oferă ateliere și cursuri de artă pentru cei care doresc să-și petreacă timpul făcând diverse activități (împletit coșuri, pictură, sculptură, olărit, țesut etc.). Parcurile și peisajele vor fi create cu o arhitectură specială și unică în lume. Vizitarea parcurilor și grădinilor centrului de artă de către turiști va fi posibilă cu taxa de intrare. Grădinile, care au o arhitectură peisagistică deosebită și în același timp pot deveni furnizori de flori/plante pentru diverse destinații. Grădinile și livezile pot asigura locuitorilor centrului fructe naturale și legume, iar surplusul poate fi conservat pentru iarnă sau comercializat.

(Acesta poate fi, de asemenea, un parc/grădină terapeutic grozav.)

Putem discuta fiecare dintre aceste puncte în detaliu cu părțile interesate, deoarece acesta este doar un simplu rezumat al prezentării și nu proiectul în sine.


Donează prin PayPal:

___________________________________________________________________________________________

Sau prin transfer bancar:

Nume: Soare´S Art

TARGO BANK
Iban: DE39300209005320667623
BIC/SWIFT- CMCIDEDDXXX.

Motivul plății: Donație+numele persoanei donatoare


De specificat că sunt donații adăugând și numele persoanei care donează, fiind cea care va beneficia de sejur.

2 Comments

  1. Sabina Ilie

    Va doresc mult succes ! Mama Divina sa va ajute sa se realizeze si sa fie ceva magnific ca si energia pe care o debordati !

  2. Dumitra Voicu

    Este un proiect de mare succes acesta ! Credeti-ma ca va fi ceva ce n-a vazut lumea. SI foarte benefic !

Leave a Reply

Translate »