Consiliere de specialitate pentru probleme de dependență. M.P.U-Berater. Examen psihologic medical. Consiliere psiho-emotională. Terapie prin artă.

Servicii consiliere

Consiliere si suport pentru:

Persoane sensibile din punct de vedere mental și emoțional, traumatizate, cu probleme de dependențe.

Suport pentru integrarea într-un mediu nou (oraș, țară, loc de muncă),
*Sprijin pentru persoane cu diverse situații: discriminare, mobbing, etc.

*Reintegrare socială după experiențe traumatizante sau neobișnuite.

Sprijin pentru migranți și expați:

Consiliere și ajutor psihologic pe perioadal integrării într-o țară/locație nouă. Înțelegerea mediului, gestionarea stresului emoțional acumulat în comunitate și în noul loc de muncă.

Consiliere:

Anxietatea, depresia, anxietatea, insomnia, dezorientarea, stima de sine scazută și tot ceea ce ne consumă energia și ne perturba pacea interioară au întotdeauna un motiv. Acest motiv poate fi descoperit și procesat astfel încât să nu mai stea în calea armoniei noastre interioare. Tot ceea ce avem nevoie pentru a avea pace interioară există în noi.

Trebuie doar să dorim să acționăm pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții. Primul pas este să dorești să schimbi ceva, al doilea este să găsești pe cineva care să ne susțină în acest proces, al treilea este să nu renunți, să găsim soluții pentru a ne simți împlinit.

Evitați să lăsați traumele nerezolvate și să credeți că timpul le va șterge. Uitarea este un mecanism de supraviețuire, astfel că creierul nostru lasă problema deoparte și credem că am uitat. În realitate, nu uităm niciodată nimic. Toate amintirile sunt stocate undeva și de acolo creează efecte care ne afectează viața fără ca noi să observăm. Orice problemă ai avea, încearcă să o discuti cu cineva.

Chiar dacă nu poți găsi o soluție în acest moment, este foarte important pentru sănătatea ta psiho-emoțională să elibereze energia acestei amintiri stocate în subconștient care va avea într-o zi repercusiuni și va genera în general emoții toxice care reduc bucuria de viață și poate duce la boală..

Sorina-Severina Soare

Consilier psihologic acreditat.

Costuri 90-120 euro/oră.

Translate »